justynaaa1989
Nowy u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 3
Email
|
|
« : Sierpieñ 15, 2008, 22:43:36 » |
|
Cze¶æ! Szukam osób które rozpoczynaj± od pa¼dziernika naukê na tym kierunku My¶lê ze mi³o by³o by sie poznaæ juz teraz niz dopiero w pa¼dzierniku, Proszê o kontakt
|
|
|
|
|
|
|
michalpb
Nowy u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 14
Email
|
|
« Odpowiedz #1 : Sierpieñ 23, 2008, 10:26:09 » |
|
Pa¼dziernikowe imprezy integracyjne s± najlepsze nie powiem juz nic o tych po wa¿niejszych zaliczeniach, egzaminach itd
|
|
|
|
|
|
|
justynaaa1989
Nowy u¿ytkownik
Email
|
|
« Odpowiedz #2 : Sierpieñ 23, 2008, 11:53:34 » |
|
wow chocia¿ jedna osoba mi odpisa³a na wiadomo¶æ moze jeszcze powiesz ze bedziesz ze mna na roku ??
|
|
|
|
|
|
|
michalpb
Nowy u¿ytkownik
Email
|
|
« Odpowiedz #3 : Wrzesieñ 02, 2008, 12:48:27 » |
|
Nie nie ja studiuje fizjoterapie i jestem na II roku
|
|
|
|
|
|
|
justynaaa1989
Nowy u¿ytkownik
Email
|
|
« Odpowiedz #4 : Wrzesieñ 02, 2008, 16:09:40 » |
|
No prosze jak milutko ;P Mo¿emy sie zgadac na gg bo mam pare pytan dotycz±cych tej uczelni ?? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
michalpb
Nowy u¿ytkownik
Email
|
|
« Odpowiedz #5 : Wrzesieñ 03, 2008, 08:47:24 » |
|
OK, wys³a³em Ci prywatn± wiadomosc.
|
|
|
|
|
|
|
przemas
Administrator
Nowy u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 24
hmm... co to jest??
Email
|
|
« Odpowiedz #6 : Wrzesieñ 05, 2008, 11:22:08 » |
|
pytania wal tutaj, trochê forum siê mo¿e rozbuja...
|
|
|
|
Wielu ludzi uwa¿a, ¿e tym, którzy staj± siê wegetarianami, czego¶ w ¿yciu brakuje. Tym brakuj±cym "czym¶" nie jest zabijanie jak twierdzi Eddy Grant, tym „czym¶” jest witamina B12 :p
|
|
|
michalpb
Nowy u¿ytkownik
Email
|
|
« Odpowiedz #7 : Wrzesieñ 07, 2008, 07:45:43 » |
|
Zrobiê ma³y of-top.Przemas moze z nowym rokiem warto by by³o forum rozbujaæ, co Ty na to aby wyj¶æ do P.Dyrektor z propozycj± umieszczenia linka na oficjalnej stronie?
|
|
|
|
|
|
|
przemas
Administrator
Nowy u¿ytkownik
hmm... co to jest??
Email
|
|
« Odpowiedz #8 : Wrzesieñ 08, 2008, 15:55:27 » |
|
ja obecnie rozpoczynam studia zaoczne, nie wiem czy bede mal czas sie tm bawic to po 1....po 2 forum to z za³o¿enia mia³o byæ "nie uczelniane" i mimo to my¶la³em ¿e siê jako¶ rozbuja...po 3 forum to jest zrobione chyba zbyt amatorsko by by³o oficjalne...;]
|
|
|
|
Wielu ludzi uwa¿a, ¿e tym, którzy staj± siê wegetarianami, czego¶ w ¿yciu brakuje. Tym brakuj±cym "czym¶" nie jest zabijanie jak twierdzi Eddy Grant, tym „czym¶” jest witamina B12 :p
|
|
|
michalpb
Nowy u¿ytkownik
Email
|
|
« Odpowiedz #9 : Wrzesieñ 11, 2008, 21:50:36 » |
|
hmmm forum nied³ugo przerobiæ, chocia¿ moim zdaniem mozna tylko pododawac jakies dzia³y itd.A co do tego nie uczelnianego:) to nie rozumiem, zostaly powieszone og³oszenia na uczelni,itd. wiec jak najbardziej jest uczelniane:)No nie wiem moim zdaniem pomys³ super któremu brakuje rozg³osu ilosci uzytkoników i postów...Pozdro
|
|
|
|
|
|
|
przemas
Administrator
Nowy u¿ytkownik
hmm... co to jest??
Email
|
|
« Odpowiedz #10 : Wrzesieñ 13, 2008, 20:52:17 » |
|
"nie uczelniane" w sensie, ¿e w pe³ni nie zale¿ne od uczelni i pracowników uczelnianych, w skrócie - bez cenzury:P
|
|
|
|
|
|
|
|