Olsztyñska Szko³a Wy¿sza Im. Józefa Rusieckiego w Olsztynie

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.
Czy dotar³ do Ciebie email aktywacyjny?
Grudzieñ 22, 2024, 18:14:55

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor W±tek: Jakie buty na zimê?  (Przeczytany 3080 razy)
¶limak
Nowy u¿ytkownik
*
Wiadomo¶ci: 5

Zobacz profil Email
« : Wrzesieñ 14, 2015, 17:59:31 »

Witajcie. Chodzi mi o takie buty które bêd± pasowa³y generalnie "do wszystkiego", czyli zarówno d¿insów jak i spódnicy czy bardziej eleganckich zestawieñ. Mam ju¿ kilka par takich butów, które pasuj± tylko do okre¶lonych ubrañ, w szafie natomiast wybitnie brakuje mi czego¶, co sprawdzi siê niezale¿nie od tego co za³o¿ê. Je¶li chodzi o kwotê na ten cel, to wydaje mi, ¿e lepiej zap³aciæ czasem wiêcej, ale kupiæ co¶ solidnego (najlepiej skórzane) ni¿ kupowaæ co jaki¶ czas now± parê. Podobaj± mi siê na przyk³ad buty Eksbut z tej strony http://www.eobuwie.com.pl/damskie/kozaki-i-inne/botki.html czy jednak Waszym zdaniem bêd± pasowaæ te¿ do eleganckich strojów? Zawsze wybieram buty raczej na p³askiej podeszwie lub ma³ym obcasie, ale tym razem te¿ rozwa¿am zakup czego¶ wy¿szego bo wiem, ¿e przy moim wzro¶cie w takich wygl±dam po prostu korzystniej. Tylko, z drugiej strony, czy obcas nie jest mniej wygodny np. przy je¼dzie samochodem i codziennej bieganinie? Dorad¼cie mi co¶ proszê - jak s±dzicie kupowaæ na p³askiej podeszwie czy na obcasie?
Co bêdzie siê najlepiej sprawdza³o w codziennym u¿ytkowaniu? Na co same stawiacie?
poZiomka
Nowy u¿ytkownik
*
Wiadomo¶ci: 1

« Odpowiedz #1 : Wrzesieñ 14, 2015, 21:05:44 »

Mnie spodoba³y siê buty wojskowe w sklepie z militariami bron.pl/odziez-obuwie-plecaki/buty-taktyczne . Teraz u nas w szkole jest moda na ubrania paramilitarne. paski wojskowe, spodnie, bluzy, kurtki s± noszone niemal przez wszystkich. Kolega ma nawet g³o¶niki na bluetoofa w kszta³cie granatu. Ot taka moda. Ale buty s± ¶wietne.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: