Olsztyñska Szko³a Wy¿sza Im. Józefa Rusieckiego w Olsztynie

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.
Czy dotar³ do Ciebie email aktywacyjny?
Grudzieñ 22, 2024, 17:26:27

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor W±tek: sens forum....  (Przeczytany 11907 razy)
przemas
Administrator
Nowy u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 24

hmm... co to jest??

Zobacz profil Email
« : Styczeñ 03, 2008, 00:06:51 »

Taka ma³a ankieta na sam pocz±tek...

Wielu ludzi uwa¿a, ¿e tym, którzy staj± siê wegetarianami, czego¶ w ¿yciu brakuje. Tym brakuj±cym "czym¶" nie jest zabijanie jak twierdzi Eddy Grant, tym „czym¶” jest witamina B12 :p
MadziaTweety
Nowy u¿ytkownik
*
P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 4

bu¼ka dla was

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Styczeñ 03, 2008, 11:48:55 »

jasne ze jest;0 kurdeczka nawet wymieniæ sie informacjami jakimi¶ czy cos;)a logiczne jest to ze trzeba czasu do jego rozwiniêcia

Dopóki walczysz jeste¶ zwyciêzc±!!
przemas
Administrator
Nowy u¿ytkownik

hmm... co to jest??

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Styczeñ 03, 2008, 12:32:36 »

a czego w nim jeszcze brakuje?

Wielu ludzi uwa¿a, ¿e tym, którzy staj± siê wegetarianami, czego¶ w ¿yciu brakuje. Tym brakuj±cym "czym¶" nie jest zabijanie jak twierdzi Eddy Grant, tym „czym¶” jest witamina B12 :p
SaMi¦
Nowy u¿ytkownik
*
Wiadomo¶ci: 1

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Styczeñ 03, 2008, 21:18:07 »

Cze¶æ brakuje tu ludzi moim zdaniem.. ale na wszystko przyjdzie czas i wierzê ze nied³ugo rzuc± siê tu t³umy studentów rz±dnych wiedzy i kontaktu z innymi 
tak w ogóle to uwa¿am ¿e te forum to ¶wietny pomys³ tylko przyda³oby siê je jako¶ rozreklamowaæ
pozdrawiam moj± grupê i Administratora;*

"To kim siê stajesz jest wa¿niejsze od tego, co osi±gniesz"
przemas
Administrator
Nowy u¿ytkownik

hmm... co to jest??

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Styczeñ 03, 2008, 21:38:40 »

przyda³oby siê je jako¶ rozreklamowaæ
pozdrawiam moj± grupê i Administratora;*

to pode¶lijcie adres znajomym:)

dziêkuje za pozdrowienia:D

michalpb
Nowy u¿ytkownik
*
Wiadomo¶ci: 14

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Styczeñ 27, 2008, 14:41:28 »

No witam wszytskich.Dzi¶ do³±czy³em:) Przywiodlo mnie og³oszenie ko³o szatni:)mam nadzieje ze z czasem sie rozkrêci forum.Tak na boku kto¶ orientuje sie jak co roku wygl±da egzamin z psychologii dla 1r. fizjoterapii?Warto sie baæ?
ewlirinka
Nowy u¿ytkownik
*
Wiadomo¶ci: 2

6917045
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #6 : Styczeñ 28, 2008, 13:59:42 »

Widze, ¿e nie tylko mnie przywiod³o og³oszenie które wisia³o na ¶cianie:-p Fajne forum, na pewno siê rozkêci ale to kwestia czasu. Powysy³amy znajomym adresik i zobaczycie za miesi±c bêdzie popularne jak naszaklasa.pl Chichot:D Pozdrawiam

by ¿ycie by³o pragnieniem...
marlena
Nowy u¿ytkownik
*
Wiadomo¶ci: 2

carpe diem

472812 marlena19dw@wp.pl
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #7 : Styczeñ 28, 2008, 15:43:46 »

a witam wszystkich bardzo fajny pomys³
napewno sie rozkrêci ja dowiedzia³am siê od ewelinki i tak jak powiedzia³a bêda nas tysi±ce

¿yj chwil± bo tylko ona sprawia ¿e sie u¶miechamy
michalpb
Nowy u¿ytkownik
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #8 : Styczeñ 28, 2008, 18:22:47 »

Ze sie rozkreci to wiadomo ale musimy pomóc w tym:) Kiedys prowadzi³em forum mojej klasy w LO nie rozkrêcilo sie poki nie powymysla³em kilku tematów to juz ruszy³o!A wiec:D ma³a sugestia do Admina proponuje na pocz±tek jaki¶ konkurs kto za³ozy najwiecej senosownych tematów-nie zak³±danych na si³e ktore dostana odpowiedzi i rozs³awi± te forum!I jeszcze jedno powywieszaj jeszcze jakies ogloszenia i dogadaj sie z P.Dyrektor o to aby link do forum znalalaz³ sie na stronie OSW.
przemas
Administrator
Nowy u¿ytkownik

hmm... co to jest??

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #9 : Styczeñ 29, 2008, 16:02:15 »

I jeszcze jedno powywieszaj jeszcze jakies ogloszenia i dogadaj sie z P.Dyrektor o to aby link do forum znalalaz³ sie na stronie OSW.

og³oszenia wisia³y w szatni, ko³o dziekanatów wf i fizjoterapii i na drzwiach szklanych prowadz±cych na korytarz ko³o aulii, na niektórych kompach w bibliotece ustawi³em t± stronê jako startow± i to chyba narazie koniec reklamy... mo¿e wywiesze jeszcze kilka og³oszeñ. A co do Pani Dyrektor... to jak narazie sie wstrzymam, bo jest to nieoficjalne i ca³kowicie amatorskie forum...

¦mia³o zapraszam  do rozpowszechniania adresu tej strony w¶ród swoich znajomy przy pomocy np gg

michalpb
Nowy u¿ytkownik
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Styczeñ 29, 2008, 19:30:07 »

no tak ale wywie¶ jeszcze ogloszen.A czemu masz sie wstrzymaæ? forum jak forum nie ma amatorskie czy tez profesjonalne.róznia sie tylko do siebie liczb± postow i uzytkowników.Wiêc ¶mia³o mozesz lecieæ.
speed
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Styczeñ 29, 2008, 22:33:47 »

forum jak najbardziej potrzebne Chichot ja jestem maxymalnie za ...

jak co kiedy¶ zrobili¶my stronê: www.osw.szczytno.com gdzie ja moj kolega umieszczamy rozne prace jak co polecam
madzia :)
Nowy u¿ytkownik
*
Wiadomo¶ci: 5

Nobody is perfect... My name is Nobody!

1231442
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #12 : Luty 12, 2008, 17:56:22 »

ja oczywi¶cie te¿ jestem za w³a¶ciwie zosta³o mi tylko pó³ roku na tej uczelni, ale mam nadziejê mój pobyt tam siê przed³u¿y o ile w koñcu otworz± magisterke z mojego kierunku ;P

ada24
Nowy u¿ytkownik
*
Wiadomo¶ci: 1

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #13 : Luty 18, 2008, 21:17:37 »

;)hej wszystkim!!! fajnie ze ktos pomysla³ o takiej stronie. adres znalaz³am w szatni. szkoda tylko ¿e tak ma³o ludzi ale napewno sie to wszystko zmieni. polecam j± znajomym jest ok!!! p.s polecam inne fora studenckie z ró¿nych miast a szczególnie z poznania!!!! pozdrawiam gor±co
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: